The Compound Company koopt bedrijfsruimte in Enschede

0

The Compound Company heeft het bedrijfspand op zichtlocatie aan De Ossenboer 1 te Enschede gekocht. Het object met een oppervlakte van ca. 1.500 m² ligt in het Havengebied en staat op een ruim (verhard) perceel van ca. 12.000 m².

De locatie zal dienen als 2e productielocatie van het bedrijf, waarvan het hoofdkantoor ook in Enschede is gevestigd. Het object zal op korte termijn worden aangepast en uitgebreid, zodat het voldoet aan de groeiambities van het bedrijf. Het aantal medewerkers van de Compound Company zal groeien van 45 naar 65. The Compound Company ontwikkelt en produceert innovatieve klantgerichte oplossingen op het gebied van kunststof compounds. Deze compounds worden wereldwijd in verschillende toepassingsgebieden en industrieën gebruikt, zoals bouw en constructie, automobiel en verpakkingen.

Boers&Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper de Gemeente Enschede.

 

https://boersenlem.nl/nieuws/the-compound-company-koopt-bedrijfsruimte-in-enschede

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?