Vastwas B.V. koopt 126 appartementen in Nijmegen

0

Vastwas B.V. heeft in een off-market transactie vier volledig verhuurde appartementencomplexen gekocht in de Nijmeegse wijk Dukenburg. De in totaal 126 appartementen, inclusief 67 garageboxen, liggen aan de Malvert en de Lankforst, vlakbij het openbaar vervoer en andere voorzieningen waaronder een supermarkt. Alle appartementen zijn verhuurd in het gereguleerde- of middengebied.

Dirk Wassing van Vastwas: “Vastwas is voortdurend bezig met de optimalisatie van haar portefeuille. Juist door de aankoop van deze appartementencomplexen blijft onze portefeuille duurzaam en kunnen wij betaalbare, maar kwalitatief goede, huurwoningen blijven aanbieden aan onze huurders”.

Verkoper, een particuliere belegger, werd commercieel begeleid door Cushman & Wakefield. Vastwas B.V. werd in deze transactie commercieel geadviseerd door Savills.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?