MRE studenten afgestudeerd (nov 2018)

0

Drieëntwintig MRE-studenten kregen op 29 november 2018 in de Oude Lutherse kerk in Amsterdam hun diploma uit handen van de heer drs. Wim van der Post van de ASRE.

De MRE-opleiding is het Masterprogramma van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE). Naast de MRE-opleiding heeft de ASRE een divers aanbod van professionele opleidingen op het gebied van vastgoedkunde. Dit jaar is het Docent van het Jaar bokaal uitgereikt aan de heer drs. Wim van der Post.

Het was een bijzonder jaar, want 7 scripties kwamen in aanmerking voor de nominatieprijs. De jury (Frans Schilder en Arnold Wits) stond voor een zeer moeilijke taak. Uiteindelijk waren er drie genomineerden. De scriptieprijs t.w.v. € 2500,- is gewonnen door Paul Mooij van Gemeente Amsterdam.

De heer Windeld van den Bor is cum laude afgestudeerd.

De ASRE feliciteert alle afgestudeerden hartelijk met het behaalde diploma en wenst hen veel succes met hun toekomstige carriére.

Lees hier wie de MRE-afgestudeerden van najaar 2018 zijn.

 

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?