COLLECTIV. by Swan terug in Den Haag

0

Na eerder gevestigd te zijn aan de Prinsestraat zal op zaterdag 1 december COLLECTIV. by Swan opnieuw haar deuren openen in Den Haag. Zij hebben hiertoe ca. 300 m² winkelruimte gehuurd aan de Schoolstraat 20-22.

Naast de vestiging in Den Haag hebben zij reeds vestigingen in Rotterdam en Leiden.

Bij de conceptstore COLLECTIV. by Swan vind je de mooiste creaties van verschillende designers & master verzamelaars. Dus heel veel fashion, sieraden, leren tassen, mooie prints, vintage, art, meubels, kussens en mucho more.

Verhuurder, een particuliere belegger, werd bij deze transactie geadviseerd door Local Joe.

 

http://www.localjoe.nl/nl/nieuws/collectiv.-by-swan-terug-in-den-haag-/5bffe840e3b0d703adeae7db

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?