Rijksoverheid huurt in het Groot Handelsgebouw te Rotterdam

0

De Rijksoverheid huurt ten behoeve van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) ca. 1.600 m² kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw aan het Stationsplein 45 te Rotterdam. Het Groot Handelsgebouw, direct naast Rotterdam Centraal Station, is hét icoon van de wederopbouw. Het rijksmonument is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het gebouw omvat 110.000 m² kantoor-, winkel, horeca- en opslagruimte en huisvest meer dan 200 huurders.

DUO is de uitvoeringsorganisatie van de rijksoverheid voor het onderwijs. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo maakt DUO goed onderwijs mogelijk.

Afgelopen zomer is het Groot Handelsgebouw van de beurs gegaan en heeft HighBrook Investors het bedrijfsverzamelgebouw in eigendom overgenomen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder.

 

https://ooms.com/actueel/rijksoverheid-huurt-in-het-groot-handelsgebouw-te-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?