Limbrichterstraat 10 Sittard verkocht en direct verhuurd

0

Boek en Offermans Makelaars heeft namens koper en verhuurder een huurovereenkomst tot stand gebracht met Boutique dames- en kinderkleding en accessoires.

De winkelruimte (75 m² VVO) is gelegen op een A1 locatie in het centrum van Sittard. Te midden van een uitstekende mix tussen landelijk opererende ketens, gerenommeerde lokale middenstand en de gezellige horeca.

De lokale onderneemster Stephanie Vroomen heeft hiermee haar webshop uitgebreid naar een fysieke ‘stenen’ winkel. Deze nieuwe winkel heeft zeer spoedig haar deuren geopend voor het winkelend publiek op 23 november 2018; Black Friday.

 

https://boek-offermans.nl/actueel/limbrichterstraat-10-sittard-verkocht-en-direct-verhuurd

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?