Aktiesport en Jeans Centre openen nieuwe winkels in Assen

0

Aktiesport opent morgen de deuren van een nieuwe winkel aan het Mercuriusplein 68a in Assen. Op 1 november heeft Jeans Centre eveneens een nieuwe vestiging geopend aan het Mercuriusplein, op nummer 64. a.s.r. real estate heeft deze huurovereenkomsten gesloten namens ASR Dutch Prime Retail Fund. Aktiesport vestigt zich in de voormalige unit van Jeans Centre en Jeans Centre is verhuisd naar een winkelruimte die onderdeel uitmaakt van het voormalige V&D-pand aan het Koopmansplein.

Jeans Centre
Het oppervlak van de nieuwe winkel van Jeans Centre, de specialist op het gebied van jeans, bedraagt circa 310 m². Deze winkel maakt deel uit van het revitalisatieplan van het voormalige V&D-pand in Assen. Zo is het pand opnieuw ingedeeld en krijgt het nieuwe gevels. De nieuwe gevel van Jeans Centre geeft een goede impressie van de nieuw te realiseren gevels aan het Koopmansplein.

Aktiesport
Na een periode van afwezigheid is Aktiesport terug in Assen met een winkel van circa 180 m². De winkel is ingericht volgens het nieuwe concept van Aktiesport en bevat diverse digitale toepassingen, waaronder promotieschermen en bestelschermen. Aktiesport biedt de juiste mix van complete voetbaluitrusting, de laatste streetwear en de nieuwste trends op het gebied van sneakers.

Cushman & Wakefield heeft namens a.s.r. real estate de verhuur van beide huurovereenkomsten tot stand gebracht. Aktiesport werd vertegenwoordigd door Jacobs van der Meij.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/11/aktiesport-en-jeans-centre-openen-nieuwe-winkels-in-assen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?