Winkelcentrum Nieuw Rhijnzicht feestelijk geopend

0

Gisteren is het winkelcentrum Nieuw Rhijnzicht in Oegstgeest aan de Rijn feestelijk geopend door wethouder Huri Sahin. De winkelplint onder het appartementengebouw in Nieuw Rhijnzicht vormt de entree tot de wijk Oegstgeest aan de Rijn. Het winkelcentrum is door gebiedsontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development) verkocht aan vastgoedbelegger Annexum.

Het waterstadje Oegstgeest aan de Rijn is een winkelhart rijker. In de winkelplint van 2500 vierkante meter kunnen bewoners van de nieuwe wijk terecht voor hun dagelijkse boodschappen bij supermarkt Jumbo en Bakkerij Den Dulk. Ook de Heeren van Katwijck met hun eerlijke frites, kapper Moments for Hair, het Kruidvat en Daans Bloemenwinkel zijn in het nieuwe centrum te vinden.

Theo van der Plas, Ontwikkelingsmanager bij BPD: “We zijn trots op dit nieuwe levendige winkelcentrum in Nieuw Rhijnzicht. Het is een mooie aanvulling op de al aanwezige voorzieningen, zoals de brede basisschool ‘Het Dok’, een kinderopvang, muziekschool en kunstenaarsvereniging.”

Joyce Bruijn, Assetmanager bij Annexum: “Nieuw Rhijnzicht is een prachtige winkellocatie geworden met aansprekende huurders zoals supermarkt Jumbo. Een aanwinst voor de bewoners én voor onze vastgoedportefeuille. Het is mooi nieuws voor onze beleggers in het Super Winkel Fonds waar deze nieuwe winkelplint onderdeel van uitmaakt.”

Het winkelcentrum ligt aan de Rijnsburgerweg en het Rustenburgerpad. Het markeert de toegang tot de nieuwe wijk Oegstgeest aan de Rijn, waar inmiddels 700 woningen gerealiseerd zijn. Er worden de komende jaren nog 400 woningen bijgebouwd.

Van der Plas: “Een deel van de architectuur is geïnspireerd op het Wilhelminapark en omgeving in oud-Oegstgeest. De havenappartementen en grachtenpanden hebben een industriële pakhuisuitstraling. De nieuwe wijk heeft veel groene lanen, mooi aangelegde plantsoenen, sfeervolle pleinen en mooie doorkijkjes naar de Oude Rijn, waar Oegstgeest aan de Rijn pal naast ligt. ”

Oegstgeest aan de Rijn is ontwikkeld door de VOF Oegstgeest aan de Rijn, een samenwerking van BPD Ontwikkeling BV en de gemeente Oegstgeest aan de Rijn. Meer informatie is te vinden op www.oegstgeestaanderijn.nl en www.nieuwbouw-oegstgeestaanderijn.nl.

 

https://www.annexum.nl/nieuws/winkelcentrum-nieuw-rhijnzicht-feestelijk-geopend/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?