Stebru levert 58 woningen in Rotterdam op

0

Stebru heeft in november twee projecten opgeleverd. Aan de Brielselaan in Charlois is project 010XL afgerond en aan de Mathenesserdijk de bouw van Van Dorp. Bij beide projecten was Stebru zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling als voor de bouw. Hiermee is Rotterdam weer 58 woningen rijker.

010XL
In project 010XL hebben de bewoners van alle 15 woningen, waarvan acht herenhuizen en zeven appartementen, inmiddels de sleutel overhandigd gekregen. De woningen kijken uit op de Maashaven en Katendrecht en waren binnen no-time verkocht. Het ontwerp is van M3 Architecten.

Van Dorp
Op project Van Dorp zijn 43 vrije sector huurwoningen opgeleverd, commerciële ruimte en 71 parkeerplaatsen. Lange tijd was de locatie een volkstuin. De woningen maken deel uit van het gesloten bouwblok aan de Mathenesserdijk/Van Duylstraat. We zijn er trots op dat Van Dorp met nul opleverpunten is opgeleverd. Een mooie prestatie van het team en alle betrokkenen! Het ontwerp van deze ontwikkeling is van Marge Architecten.

 

https://www.stebru.nl/news/010xl-en-van-dorp-opgeleverd/309/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?