Toonaangevende Nederlandse serviced apartment provider wint twee So!Apart awards

0

De winnaars van de So!Apart Awards 2018 zijn gisteravond bekend gemaakt tijdens het galadiner in Leipzig. So!Apart is een populair congres in Duitsland waar industrie experts samenkomen om de ontwikkelingen en trends binnen de markt te bespreken. Yays nam de ‘Small & Precious’ en ‘Special’ award mee naar huis.

De So!Apart Awards erkennen bijzondere prestaties binnen de serviced apartment branche. Verschillende onderzoeken tonen aan dat deze sector het snelst groeiende segment binnen de hospitality industrie is. De onafhankelijke jury bestaande uit experts beoordeelde de operators in vier verschillende categorieën, en beloonde één aanbieder met een speciale onderscheiding voor hun bijdrage aan de branche.

De award uitreiking is het hoogtepunt van het tweedaagse congres voor de Duitstalige serviced apartment specialisten. Daarom is het des te bijzonder dat een van origine Nederlands bedrijf een award heeft gewonnen met een locatie in Barcelona, Spanje.

Small & Precious
Maar liefst twee Yays locaties waren genomineerd binnen deze categorie, maar de prijs ging naar de eerste Yays buiten Amsterdam, in de wijk Sagrera in Barcelona. Peter Heule, CEO Yays, geeft commentaar: “Het is geweldig om te zien dat ons ‘unlock the neighbourhood’ concept in meerdere steden zijn stempel achterlaat. Yays Sagrera is het perfecte voorbeeld van een thuis weg van huis. Het is de combinatie van de ervaring van het wonen in een lokale buurt met de luxe van een serviced apartment. Het is dan ook onze passie om de tijdelijke bewoners de omgeving te laten ontdekken vanuit hun comfortabele appartement.”

Groei van de sector
Uit onderzoek is gebleken dat de vraag naar serviced apartments en de branche zelf wereldwijd blijft groeien, met name in Europa. Reden genoeg om één operator de ‘Special Award’ toe te kennen tijdens de So!Apart conferentie. Zo worden de innovaties en diverse concepten binnen de branche kenbaar gemaakt. Yays Concierged Boutique Apartments nam deze prijs mee terug naar het hoofdkantoor in Amsterdam.

Peter Heule voegt daaraan toe: “In ben ontzettend vereerd dat Yays niet één maar twee keer een award in ontvangst mag nemen. Op dit moment opereren we meer dan 130 serviced apartments in Amsterdam en Barcelona. Maar we hebben de ambitie om de komende jaren door heel Europa te groeien. Het winnen van deze awards motiveert ons des te meer om dit waar te maken. Ik weet zeker dat er nog meer steden klaar zijn voor Yays!”

Yays Concierged Boutique Apartments
Yays is een ‘travel and stay’ concept dat zich onderscheidt voor haar gasten. Het concept biedt gasten de mogelijkheid om verborgen schatten te ontdekken in de nog onbekende wijken van een stad en te ervaren hoe het is om als een ‘local’ te leven. Met het ‘unlock the neighbourhood’ concept houdt Yays ook rekening met de snelle ontwikkeling van de stad, de bewoners en de omgeving. Momenteel zijn er drie Yays locaties in Amsterdam en één in Barcelona. Yays opent in 2019 meer locaties in Amsterdam, Parijs en Antwerpen en wilt de komende jaren verder groeien in Europa.

Meer informatie s te vinden op: yays.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?