2 winkelruimtes verhuurd in het centrum van Almelo

0

De binnenstad van Almelo is twee ondernemers rijker. De winkelruimtes aan de Grotestraat 28 en de Hagengracht 1 zijn recent verhuurd aan startende ondernemers met behulp van de succesvolle stichting “Start je Winkel in Almelo”.

De Grotestraat 28 heeft een totale oppervlakte van circa 117 m² en zal per 1 januari worden gehuurd door Daizy’s Koffie en meer. Na een interne verbouwing zullen zij o.a. koffie, thee en vers belegde broodjes verkopen.

De Hagengracht 1 heeft een totale oppervlakte van circa 82 m² en wordt per 15 augustus gehuurd door Moiety Store, een dameskledingwinkel waar klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

Boers&Lem bracht deze transacties tot stand namens de verhuurders.

 

https://boersenlem.nl/nieuws/2-winkelruimtes-verhuurd-in-het-centrum-van-almelo

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?