KuiperArnhem toegetreden tot NEPROM

0

KuiperArnhem is blij met het NEPROM lidmaatschap. Algemeen directeur Bob Winter vindt dat het lidmaatschap dient om kennis met elkaar te kunnen delen.

De NEPROM, vereniging van projectontwikkelaars, verwelkomt KuiperArnhem als nieuw lid. Met deze ontwikkelende bouwer versterkt de NEPROM haar ledennetwerk. De passie voor en het op professionele wijze vervullen van de opdrachtgeversrol bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, is wat de leden van de NEPROM bindt.

Over KuiperArnhem
KuiperArnhem is opgericht in 1902. In ruim honderd jaar groeide het familiebedrijf uit tot een zelfstandige ontwikkelende bouwer. “Wij richten ons vanwege de vergrijzing onder andere sterk op senioren. Iedereen is aan het zoeken naar goede oplossingen. Wij vinden dat je niet alleen moet kijken naar specifieke vastgoedonderdelen, maar ook heel nadrukkelijk naar de exploitatie. Dus niet alleen vastgoed exploitatie, maar ook zorgexploitatie,” aldus Bob Winter, algemeen directeur KuiperArnhem. Daarnaast houdt KuiperArnhem zich bezig met onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid. “Langzamerhand komt hier circulariteit in beeld en ik vind dit een onderwerp dat van groot belang is voor ons bedrijf en de maatschappij als geheel”, aldus Maarten Kamp, senior ontwikkelaar KuiperVastgoed.

Het NEPROM lidmaatschap
KuiperArnhem is blij met het NEPROM lidmaatschap. Bob Winter vindt dat het lidmaatschap dient om kennis met elkaar te kunnen delen. “Als je kennis deelt, krijg je bovendien automatisch kennis terug. Het is voor ons een manier om onszelf te profileren en meer kennis te vergaren.” KuiperArnhem probeert de organisatie verder uit breiden en daar hoort bij dat je aan je netwerk werkt en daaraan meer beleggers, collega-ontwikkelaars en financiers toevoegt. In het komende jaar wil KuiperArnhem onderzoeken wat de NEPROM allemaal voor mogelijkheden heeft en ontdekken waar voor hun kansen liggen. “We willen deelnemen aan de Commissie duurzaamheid en Commissie Woningmarkt om op een actieve manier kennis te delen en te borgen.”

De NEPROM groeit
Het lidmaatschap van de NEPROM staat open voor ontwikkelaars die op professionele wijze de opdrachtgeversrol vervullen bij de ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten, die van onbesproken gedrag zijn en die de NEPROM-gedragscode actief naleven. De belangstelling voor het NEPROM-lidmaatschap is in het afgelopen jaar sterk toegenomen en is continu aan het vernieuwen.

 

https://www.neprom.nl/nieuws/artikel.aspx?ID=1039

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?