Bags & Beautiful huurt winkelruimte aan Grotestraat in Venray

0

De winkel gelegen aan de Grotestraat 2 in Venray is per 1 december 2018 verhuurd aan Bags & Beautiful.

Momenteel is Bags & Beautiful gevestigd aan de Hofstraat 2. De winkel van de Venrayse onderneemster Yvonne Aben verkoopt trendy en betaalbare tassen, mooie dameskleding, stoere sieraden en accessoires. Deze worden ingekocht in binnen- en buitenland.

De Grotestraat is de hoofdwinkelstraat van Venray, waar een mix van landelijke ketens en plaatselijke ondernemers samen komt. De winkel ligt vlak om de hoek bij de Grote Markt, hét horecaplein van Venray dat regelmatig het toneel is van evenementen zoals het Oktoberfest, de Kerststal en met carnaval het welbekende ‘Iensjekke’. In de zomer is het op de Grote Markt goed toeven op een van de vele terrassen en is het een van de belangrijke pleinen tijdens de Venrayse kermis.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Vastned Retail Nederland B.V..

Vastned is een beursgenoteerd Europees winkelvastgoedfonds met focus op venues for premium shopping. Vastned investeert in geselecteerde steden in Europa met een duidelijke focus op het beste winkelvastgoed in de populairste winkelstraten in grotere steden.

 

https://boek-offermans.nl/actueel/mooie-toevoeging-aan-hoofdwinkelstraat-venray

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?