Woningfonds Syntrus Achmea krijgt mandaat van 165 miljoen euro

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft een mandaat van 165 miljoen euro ontvangen van Achmea Schadeverzekeringen voor het Achmea Dutch Residential Fund. Het woningfonds gaat het geld gebruiken om de portefeuille verder uit te breiden en te verduurzamen.

“Dit mandaat is een helder signaal dat Achmea het volste vertrouwen heeft in de koers van het woningfonds”, zegt directievoorzitter Arthur van der Wal van Syntrus Achmea. “Met deze investering kunnen we versneld uitvoering geven aan onze strategie, gericht op betaalbare en duurzame woningen in kansrijke regio’s. Daar gaan alle participanten in het fonds van profiteren.”

Het Achmea Dutch Residential Fund heeft een portefeuille van 1 miljard euro, met een pijplijn van nog eens 300 miljoen euro. De focus ligt op middensegment huurwoningen in de Randstad, de Brabantse stedenrij en de regio Arnhem-Nijmegen. Van de 137 objecten heeft de overgrote meerderheid (92,5%) een groen energielabel. Bijna de helft (45,6 procent) heeft een A-label.

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/woningfonds-krijgt-mandaat-van-165-miljoen-euro

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?