DWA verhuist naar de Harderwijkweg in Gouda

0

DWA verruilt zijn kantoor in Bodegraven voor een pand aan de Harderwijkweg in Gouda. In dit gebouw gaat DWA 1.712 m² kantoorruimte huren gelegen op de 3e en 4e verdieping.

Algemeen directeur Jaap Dijkgraaf: “Omdat het huurcontract hier eindigde zijn wij op zoek gegaan naar een nieuw onderkomen. Belangrijke criteria hierbij waren: bestaande bouw, goede bereikbaarheid, ook met het OV en de mogelijkheid om er als DWA opnieuw ons stempel op te drukken. De nieuwe locatie voldoet hier uitstekend aan: Gouda is goed ontsloten voor het openbaar vervoer. Samen met de belegger gaan we het kantoor ingrijpend renoveren.”

Het pakket aan duurzame maatregelen zal uiteindelijk leiden tot label BREEAM in Use Excellent. Een paar highlights: gasloos, pv-dak, behoefteafhankelijke ventilatie. Verder worden de nodige innovatieve technieken toegepast om het een ‘smart building’ te maken, klaar voor de komende decennia: zo wordt er gekozen voor onder meer smart sensoring en ionisatie van de ventilatielucht.
“Behalve DWA komen er nog enkele huurders in het gebouw. Qua uitwisselingsmogelijkheden vinden we het ook prettig om samen met andere partijen in een pand te zitten,” aldus Dijkgraaf.

DWA is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau op het gebied van installaties en energie.

De verhuizing staat gepland medio 2019.

In het gebouw Harderwijkweg 1-3 te Gouda is momenteel nog circa 2.500 m² kantoorruimte beschikbaar.

Basis Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder.

 

https://www.basis.nl/basis-in-beeld/dwa-verhuist-naar-de-harderwijkweg-in-gouda.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?