Nederlands proptechbedrijf SKEPP opent zijn deuren in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje

0

Het proptechbedrijf SKEPP, een online vergelijkingswebsite voor kantoorruimte, gaat de komende jaren de internationale ambities verder tot uiting brengen door uit te breiden in het buitenland. SKEPP opent nu zijn deuren in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje. Managing Director Joost Lansink is zeer content met deze stap.

Sinds 2013 brengt het bedrijf jaarlijks duizenden bedrijven in contact met vooruitstrevende kantorenaanbieders. In 2017 heeft het al de stap naar buurlanden Duitsland en België gemaakt, waarna het proptechbedrijf nu ook in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Spanje van start gaat. De huidige expansie volgt op de sterk groeiende flexibele kantorenmarkt in deze landen. In de Verenigde Staten is deze flexibele kantorenindustrie sinds 2010 jaarlijks met meer dan 20% gegroeid, blijkt uit cijfers van JLL. Momenteel groeit deze markt ook hard in Europa.

Uitbreiding gepaard met user experience door digitale rondleidingen
Met de uitbreiding naar meerdere Europese landen, biedt SKEPP gebruikers in al deze landen een user experience door rondleidingen in virtual reality aan te bieden. Huurkandidaten kunnen digitaal een rondleiding door een kantoorpand aanvragen, waarna de kandidaat een VR-bril toegestuurd krijgt. Bedrijven hoeven zodoende geen dagen meer uit te trekken voor een eerste oriëntatie van nieuwe kantoorlocaties, maar bekijken meerdere locaties per uur. Een bijkomend voordeel is dat dit ook ’s avonds kan, terwijl de meeste kantoren dan al lang gesloten zijn. “Deze VR-oplossing is een onderdeel van het streven om de content op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen, waar onder meer ook de kwalitatief hoogwaardige foto’s, vooruitstrevende video’s, actuele beschikbaarheid en overzichtelijke plattegronden aan bijdragen”, licht Lansink toe.

Digitaal interieurontwerp op maat door personal designer
De huurkandidaat ontvangt na de rondleiding direct een huuraanbieding in de mailbox. Een personal designer van SKEPP maakt vervolgens een digitaal interieurontwerp voor de kantoorruimte die de huurkandidaat op het oog heeft. Vervolgens kan de kandidaat het interieur en de inrichting ervan ook direct afnemen bij SKEPP. Dit is onderdeel van een design inbouwpakket op maat, waarbij je 3 opties hebt om het meubilair af te nemen, namelijk de huur-, huurkoop- en koopoptie. Het pakket kenmerkt zich door flexibiliteit, omdat bij de huuroptie het meubilair met een druk op de knop op- en af te schalen is, terwijl bij de huurkoop- en koopoptie opschalen altijd mogelijk is.

Openstaande vacatures om expansie naar verschillende landen vorm te geven
Het proptechbedrijf zoekt nog Acquisition Managers om de opstart in de verschillende landen te verzorgen. Bekijk de site van SKEPP voor meer informatie: https://skepp.nl/nl/.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?