Huurder Continental Bakeries koopt bedrijfsruimte van ca. 23.000 m² in Dordrecht

0

Ocean Capital Limited, een private equity fonds gevestigd in Ierland, heeft het grootschalige Haust fabriekscomplex aan de Pieter Zeemanweg 17 in Dordrecht verkocht aan Continental Bakeries, de huurder van het complex.

De bedrijfsruimte- met een totale oppervlakte van ca. 23.000 m² – is gebouwd op een perceel industriegrond van ca. 45.000 m². Het complex omvat een grote productieruimte, logistieke ruimte en kantoorruimte.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting begeleidde de transactie samen met Justinrealestate namens de financier. De koper is geadviseerd door Cushman & Wakefield. De Ierse belegger is vertegenwoordigd door asset manager Storms International Property Services.

 

https://ooms.com/actueel/continental-bakeries-koopt-bedrijfsruimte-dordrecht

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?