Syntrus Achmea presenteert Outlook 2019-2021

0

”Ondanks politieke en economische onzekerheden zijn de vooruitzichten voor beleggingen in vastgoed en hypotheken voor de komende periode nog steeds gunstig te noemen. De verwachting is dat er ook in de komende jaren hoge rendementen gerealiseerd kunnen worden”, schrijft Syntrus Achmea Real Estate & Finance in de Outlook 2019-2021. “De belangrijkste achterliggende redenen zijn dat niet alleen de gebruikersmarkten op volle toeren draaien, maar dat ook de vraag van beleggers blijft aanhouden. Deze dubbele vraagdruk zorgt ervoor dat vastgoedrendementen zeer aantrekkelijk blijven.”

Lees hier de Outlook 2019-2021: www.syntrusoutlook.nl

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/syntrus-achmea-presenteert-outlook-2019-2021

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?