LGMG Europe B.V. huurt bedrijfs-/kantoorruimte aan de Laanweg 16 te Spijkenisse

0

Het Industrial & Logistics team van BRiQ real estate heeft totaal 1.415 m² bedrijfs-/kantoorruimte (ca. 1.045 m² bedrijfsruimte en ca. 370 m² kantoorruimte) gelegen aan de Laanweg 16 te Spijkenisse verhuurd aan LGMG Europe B.V. LGMG is een Chinese producent van landbouwmachines, trucks en werktuigen waaronder schaarhoogwerkers, verreikers. LGMG opent hiermee haar 1e vestiging in Europa en zal vanuit deze locatie de verkoop en aftersales voor haar schaarhoogwerkers en verreikers binnen Europa verzorgen.

De transactie werd begeleid door BRiQ real estate namens de eigenaar, een particuliere belegger.

 

https://www.briq.nl/laanweg-16-spijkenisse/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?