Jumbo opent deuren nieuw filiaal in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda

0

Onlangs heeft Jumbo een nieuw filiaal geopend in winkelcentrum Hoge Vucht in Breda. Deze overeenkomst heeft a.s.r. real estate afgesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. De bestaande ruimte aan de Moerwijk 23, waarin voorheen EMTÉ Supermarkten was gevestigd, is uitgebreid met een naastgelegen winkelpand aan de Brusselstraat 6.

De winkelruimte bestaat nu uit totaal circa 2.280 m². Tevens heeft Jumbo de winkel volledig verbouwd en aangepast naar het nieuwe Jumbo concept.

Winkelcentrum Hoge Vucht
Winkelcentrum Hoge Vucht met meer dan 50 winkels (inclusief horeca en drie grote supermarkten) is een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 16.000 m² en heeft een ruim en kwalitatief aanbod aan dagelijkse en niet-dagelijkse winkels en horeca.

 

https://asrrealestate.nl/nieuws/2018/10/jumbo-opent-deuren-nieuw-filiaal-in-winkelcentrum-hoge-vucht-in-breda

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?