MBO Amersfoort huurt ruim 9.000 m² in Amersfoort (Vathorst)

0

De Waal Beheer heeft overeenstemming bereikt met MBO Amersfoort voor een langjarige huurovereenkomst voor haar pand aan de Valutaboulevard 20 te Amersfoort, het voormalige Bodyfashion Centre. Het object kent een oppervlakte van ca 9.053 m² verdeeld over 3 bouwlagen waarbij de begane grond tevens ruimte biedt aan ca 120 parkeerplaatsen.

MBO Amersfoort zal in het object onder andere huisvesten haar Entree opleidingen, school voor Economie en Ondernemen (niveau 2), school voor Veiligheid, enkele ondersteunende diensten alsmede het leerbedrijf Meerwarenhuis Acht+, een winkelconcept waarin retail, recycling en onderwijs worden gecombineerd. Volgens de initiatiefnemers MBO Amersfoort en Boon & Schrijver, is Acht+ meer dan een warenhuis, vandaar de naam ‘Meerwarenhuis’!

Woensdag 26 september jl. vond de opening van Acht+ plaats. De opening van de school gaat in 2 fasen, medio augustus zijn de Entree opleidingen alsmede school voor Veiligheid van start gegaan. De school voor Economie en Ondernemen zal 29 oktober as. volgen.

De Waal Beheer werd in deze transactie bijgestaan door EVS Vastgoed. PITH makelaars in huisvesting adviseerde huurder MBO Amersfoort. PITH makelaars heeft de nog beschikbare ruimte, ca 1.500 m², voor verhuur op de markt gebracht.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?