VORM Holding uitgeroepen tot het krachtigste B&U bouwbedrijf

0

Uit de top 150 B&U (Burgerlijke en Utiliteitsbouw) bedrijven, is VORM Holding uitgeroepen tot het krachtigste B&U bouwbedrijf door b&b info, over boekjaar 2017. De bijbehorende award is op 11 oktober 2018 uitgereikt aan de directeuren Hans Meurs en Daan van der Vorm.

Directeur Daan van de Vorm: ‘Wij zijn zeer trots op de titel ‘Krachtigste B&U bouwbedrijf’. VORM Holding is in een razendsnel tempo gegroeid. Iedereen heeft hier hard aan gewerkt, zonder onze financiële prestaties uit het oog te verliezen. Een mooie en verdiende trofee als resultaat van de samenwerking tussen andere innovatieve partijen en onze medewerkers!”

Sinds 2004 volgt b&b Info de financiële prestaties van meer dan 300 grote- en middelgrote B&U bedrijven. Zo stelt b&b info de bedrijfsinformatie zorgvuldig samen, waarbij geput wordt uit informatie van bedrijven aangevuld met openbare bronnen.

Naast de top-rankings, stelt b&b Info exclusief de ‘Krachtigste Index’ samen. Deze index geeft de 150 krachtigste bedrijven van een branche weer. Het krachtigste bedrijf scoort het hoogst op grootte, rendement, liquiditeit, solvabiliteit en stabiliteit. Op basis van de top 150 B&U bedrijven is VORM Holding als krachtigste organisatie uit de bus gekomen.

De Top-3 van de Krachtigste Index b&u boekjaar 2017 ziet er als volgt uit:

VORM Holding, Papendrecht
Roosdom Tijhuis, Rijssen
Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling, Geffen

 

https://vorm.nl/nieuws/vorm-holding-uitgeroepen-tot-het-krachtigste-b-u-bouwbedrijf

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?