Active Cues huurt in de voormalige rechtbank in Utrecht

0

Active Cues heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van ruim 900 m² kantoorruimte in De Voormalige Rechtbank in Utrecht.

Active Cues creëert spellen voor bijzondere doelgroepen, zoals mensen met dementie, mensen met een verstandelijke beperking of kinderen met autisme.

Kantoorgebouw ‘De Voormalige Rechtbank’ is gelegen in de schaduw van de Domtoren. Het is een historisch icoon van de stad Utrecht. De kantoorruimte kenmerkt zich door een hoogwaardig en modern afwerkingsniveau waarbij het karakter en de originele ornamenten van het gebouw bewaard zijn gebleven. In de naastgelegen ‘Springweg’ parkeergarage zijn 484 betaalde parkeerplaatsen aanwezig.

In 2008 is de rechtbank geheel gerestaureerd en is het gebouw onder meer in gebruik genomen door het Utrechts Archief, restaurant ‘De Rechtbank’ en een hotel.

Het gebouw is gelegen op de hoek van de Hamburgerstraat en Korte Nieuwstraat in Utrecht. Het kantoor is bereikbaar via de rijkswegen A27, A28 en A1. Het centraal station bevindt zich op een loopafstand van circa 5 minuten.

CBRE trad op als adviseur namens een particuliere belegger, familie Pouw.

 

http://nieuws.cbre.nl/active-cues-huurt-in-de-voormalige-rechtbank-in-untrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?