Regus sluit huurovereenkomst voor De Bavinck in Amstelveen

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft een huurovereenkomst getekend voor een nieuw center in de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen.

Regus huurt het gehele pand, met een totale oppervlakte van 2.737 m². Er zijn ook 42 parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten en bezoekers van Regus. Het is de vierde locatie in Amstelveen. Het center is gevestigd aan de rand van Amstelveen in de wijk Kronenburg, grenzend aan de Amsterdamse wijk Buitenveldert. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt dichtbij de A2.

Bij deze transactie trad CBRE op namens de huurder. JLL trad in collegiale samenwerking met Savills op namens de verhuurder. BNP Paribas Real Estate is verantwoordelijk voor het property management van gebouw.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1037/regus-sluit-huurovereenkomst-voor-de-bavinck-in-amstelveen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?