CBRE Utrecht opent innovatief kantoor in nieuw WTC-gebouw

0

Het team van CBRE Utrecht gaat zijn intrek nemen in het nieuwe WTC Utrecht. Vanaf 8 oktober verhuist het team van het Hojel City Center naar de 16e verdieping van het in het oog springende kantoorgebouw op het Jaarbeursplein, vlak naast Utrecht Centraal Station.

Het nieuwe kantoor van het CBRE-team kenmerkt zich door een ruimere hoeveelheid aan werkplekken dan in het huidige gebouw. Ook zijn in het WTC-kantoor veel elementen terug te vinden van The CORE, een later te openen CBRE-locatie in Amsterdam. In The CORE zijn weinig kaders, er is een open structuur. Op deze manier worden intensieve samenwerkingsvormen gestimuleerd en krijgt ondernemerschap de ruimte. CBRE-teams in verschillende regio’s zullen volgens deze filosofie gaan werken.

Het CBRE-team in Utrecht beschikt over alle vastgoeddisciplines om vastgoedeigenaren en eindgebruikers op een integrale manier te bedienen met hoge kwaliteit vastgoed- en huisvestingsdiensten. Het team heeft een grondige marktkennis van het Central Business District, de andere bedrijfslocaties van de stad en de regio.

WTC Utrecht omvat ca. 29.000 m² aan kantoorruimte verspreid over negentien verdiepingen en biedt zowel vaste als flexibele kantoorwerkplekken. In het gebouw zijn hoogwaardige voorzieningen en faciliteiten aanwezig die zowel voor huurders in het gebouw als voor het publiek toegankelijk zijn, waaronder horeca, een bemande receptie, fietsenstalling, leenfietsen, een bedrijfsrestaurant en een meeting center op de onderste vier verdiepingen.

 

http://nieuws.cbre.nl/cbre-utrecht-opent-innovatief-kantoor-in-nieuw-wtc-gebouw/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?