Onderwijsinstelling Luzac huurt ca. 1.500 m² onderwijsruimte in kantoorobject Leiden

0

Luzac College-Lyceum is een langjarige verbintenis aangegaan voor de huur van ca. 1.500 m² v.v.o. aan de Bargelaan 180 in Leiden. De ruimte is gelegen in het inspirerende en lichte LEVEL: een multifunctioneel gebouw van 34.000 m² direct gelegen naast Leiden Centraal Station.

Luzac gaat het gehuurde gebruiken als onderwijsruimte. CBRE adviseerde verhuurder GREEN. De huurder werd geadviseerd door JLL.

Level beschikt over twee grote atria met open trappen en 12 verdiepingen met grote vloervelden. De volledig glazen gevels en daken, gecombineerd met het witte interieur, zorgen voor een bijzonder binnenklimaat met veel natuurlijk licht. Het gebouw is ontworpen door MVSA-architecten en is in 2013 opgeleverd. LEVEL omvat onder meer kantoorruimte, een hotel, restaurant, vergaderfaciliteiten, een zorghotel en een businesscenter. Onder het gebouw bevindt zich een tweelaagse parkeergarage en een fietsenstalling.

Eerder dit jaar huurde de gemeente Leiden al ruim 10.500 m² in LEVEL.

 

http://nieuws.cbre.nl/onderwijsinstelling-luzac-huurt-ca-1500-m2-onderwijsruimte-in-kantoorobject-leiden/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?