Kantoorgebouw Square58 in Diemen compleet gerenoveerd

0

Kantoorobject Square58 aan de Wisselwerking 58 in Diemen is grootschalig gerenoveerd. De oplevering vond plaats in september dit jaar. Belangrijk onderdeel van de renovatiewerkzaamheden is de vernieuwing van het entreegebied. Daarnaast werden de kantoorruimtes verfraaid, werd er een modern buitenterras aangelegd voor de gebruikers van het gebouw en werd er beplanting en zitmeubilair aangebracht aan de voorzijde van het gebouw.

Het gebouw heeft een totaal oppervlak van 19.387 m² kantoorruimte, bedoeld voor multi-tenant gebruik. Bij de renovatie was het Development Services team (Construction Management) van CBRE betrokken. Verhuurder van het object is ARC Real Estate Partners.

Square58 bevindt zich te midden van verschillende grote bedrijven zoals Manpower Group, Randstad en International Card Services. Op de Campus Diemen Zuid bevinden zich diverse horeca- en winkelfaciliteiten.

De verhuur van Square 58 is in handen van CBRE en Savills. Er is nog ca. 3.565 m² voor verhuur beschikbaar.

 

http://nieuws.cbre.nl/kantoorgebouw-square58-in-diemen-compleet-gerenoveerd/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?