Mizuno huurt in Rivium Business Park Capelle

0

Mizuno Corporation ondertekende een huurovereenkomst van lange duur voor een kantoorruimte van 2.344 m² met 50 parkeerplaatsen. Het imposante kantoorgebouw bevindt zich aan het Rivium Quadrant 205 te Capelle aan den IJssel, een zichtlocatie langs de A16-Rotterdam. Beheerder AllFixed Property Management en eigenaar Whitewood kijken uit naar de komst van de nieuwe huurder en begrijpen diens wensen en ambities.

Mizuno wil in Nederland naast de Benelux vestiging diverse Europese afdelingen vestigen en verwacht daarbij een forse uitbreiding op korte termijn. Het Japanse sportmerk bestaat reeds 112 jaar en verwierf bij ons vooral bekendheid met zijn sportschoenen. Het bedrijf mikt nu ook op een breder publiek en richt daarbij zijn pijlen op o.a. atletiek, golf, voetbal, judo en specifieke zaalsporten zoals volley- en handbal.

Het sportmerk rekent op AllFixed Property Management en eigenaar Whitewood om de ruimtes grondig onder handen te nemen en deze te renoveren tot moderne kantoorruimte, showrooms en presentatieruimten. Daarnaast wordt eveneens het dagelijkse beheer aan het Nederlandse vastgoedbedrijf toevertrouwd. Whitewood en AllFixed Property Management zijn eveneens gevestigd in dit gebouw.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie samen op met beheerder AllFixed Property Management namens de verhuurder Whitewood.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?