Regus en HighBrook Investors tekenen overeenkomst voor center Le Mirage in Utrecht

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, heeft met HighBrook Investors een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 1.304 m² in kantoorgebouw Le Mirage in Utrecht. Met deze huurovereenkomst breidt Regus het aantal vestigingen in Utrecht uit tot negen.

Regus huurt een deel van de tweede en de gehele derde verdieping van het gebouw. In de naast gelegen parkeergarage zijn 23 parkeerplaatsen beschikbaar voor Regus klanten. Het center bevindt zich aan de Vliegend Hertlaan, dichtbij de snelweg. Daarnaast zijn er bus- en tramhaltes op loopafstand.

Het pand is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Het telt 21 etages en heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van 18.000 m². De bijzondere vorm en de hoogte van het kantoorgebouw maken het pand tot één van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Door deze vestiging boren we een nieuw gebied in Utrecht aan, die als tweede kantorenstad van Nederland erg belangrijk voor ons is. Het gebouw heeft de nieuwste toepassingen en biedt goede faciliteiten.”

CBRE en Ans de Wijn adviseerden de verhuurder bij de transactie. Equity Estate is Asset Manager van het gebouw.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?