Flynth huurt kantoorruimte aan Jufferenwal Zwolle

0

Flynth Adviseurs en Accountants B.V. huurt circa 1.675 m² kantoorruimte aan de Jufferenwal 30 in Zwolle. Bij de huurovereenkomst horen 55 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder.

Naast Flynth nemen ook haar dochterondernemingen Rombou en Fonkel hun intrek in het nieuwe kantoor. Ingenieursbureau Rombou is sinds vorig jaar 100% dochter van Flynth. Start-up Fonkel, biedt ondernemers realtime inzicht in hun bedrijfsadministratie via de online app.

De huurovereenkomst heeft betrekking op de 1e, 2e en 3e verdieping van het markante gebouw, dat direct gelegen is aan de stadsgracht. Tevens grenst dit gebouw aan de historische binnenstad van Zwolle. Voor de kantoorruimte is een geheel nieuw werkplekconcept ontwikkeld. Dit werkplekconcept zal na de start in locatie Zwolle, in elke Flynth vestiging geïmplementeerd worden. Het complex is in eigendom van Super Winkel Fonds N.V. (een beleggingsfonds van Annexum). Mede door de wens van Flynth zal het gebouw een grootschalige renovatie ondergaan. Het gebouw wordt verduurzaamd en voorzien van nieuwe technische installaties, naast een compleet nieuwe fit-out met o.a. energiezuinige verlichting.

De verhuurder Annexum werd bij deze transactie geadviseerd door KroeseTempert Bedrijfsmakelaars te Zwolle. CBRE is naast de commerciële begeleiding van Flynth ook verantwoordelijk voor het nieuwe werkplekconcept, het interieur ontwerp en het projectmanagement van de verbouwing.

 

http://nieuws.cbre.nl/flynth-huurt-kantoorruimte-aan-jufferenwal-zwolle/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?