Syntrus Achmea geeft startsein voor wederopbouw monumentale winkelpanden Tilburg

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft het startsein gegeven voor de wederopbouw van twee monumentale winkelpanden in het centrum van Tilburg. Bouwbedrijf Pennings is vandaag begonnen met het inrichten van het bouwterrein. De panden aan de Heuvelstraat 48a en 50 werden vorig jaar augustus grotendeels verwoest door een brand.

De monumentale gevels van de winkelpanden, ontworpen door de architecten Jos Bedaux (48a) en Jos Donders (50), blijven tijdens de herbouw behouden. De oplevering wordt verwacht in april 2019. Dan keren ook de oude huurders Vodafone, FEBO en ABN Amro terug.

Het projectmanagement wordt verzorgd door Cushman & Wakefield.

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/start-herbouw-monumentale-winkelpanden

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?