Officiële opening nieuwe productiefaciliteit Allseas in Heijningen

0

Op bedrijventerrein Dintelmond in Heijningen realiseerde Heembouw een nieuwe productiefaciliteit met kantoor voor Allseas, naar een ontwerp van Habeon Architecten. Allseas is wereldleider op het gebied van zwaar hijswerk en de installatie van offshore-pijpleidingsystemen en onderwaterconstructies.

De nieuwe productiefaciliteit wordt gebruikt voor het fabriceren en testen van grote werktuigen en constructies voor Allseas’ eigen schepen en projecten. Donderdag 27 september overhandigde Heembouw symbolisch de sleutel aan Allseas en werd de nieuwbouw feestelijk geopend.

 

https://www.heembouw.nl/nieuws-blog/nieuws/2018/oktober/offici%C3%ABle-opening-nieuwe-productiefaciliteit-allseas-in-heijningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?