Albron verlengt huurcontract hoofdkantoor met zes jaar

0

Bedrijf grijpt huurverlenging aan om kantoorruimte te verduurzamen.

Foodservice organisatie Albron heeft de huur van zijn hoofdkantoor aan de Rijnzathe 11 in De Meern verlengd met zes jaar. Als onderdeel van de huurverlenging zal de verhuurder het gebouw, dat bestaat uit 5.061 m2 kantoorruimte inclusief 160 parkeerplaatsen, verduurzamen van een B- naar een A-label. Hiermee is het gebouw weer toekomstbestendig gemaakt.

CBRE adviseerde Albron bij de verlenging van het huurcontract. Namens verhuurder Ares trad APF International op als adviserende partij.

Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten voor bedrijven, overheden, scholen en universiteiten, ziekenhuizen en zorginstellingen. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk thema. Zo is Albron samen met Ballast Nedam en Strukton initiatiefnemer van The Green House in Utrecht, het circulaire horecapaviljoen gebouwd met hergebruikte materialen uit de oude Knoopkazerne. Met circa 4.500 medewerkers en bijna duizend locaties in Nederland behoort Albron tot een van de grotere foodservice organisaties van Nederland.

 

http://nieuws.cbre.nl/albron-verlengt-huurcontract-hoofdkantoor-met-zes-jaar/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?