Ace & Tate huurt 172 m² winkelruimte in Groningen

0

Ace & Tate, het modieuze Amsterdamse brillenmerk, is een huurcontract van vijf jaar aangegaan voor een winkelruimte aan de Brugstraat 19 in Groningen. De overeenkomst heeft betrekking op 172 m². Voor Ace & Tate is dit de 32ste winkel in Europa.

Elke winkel heeft zijn unieke design, het design voor deze winkel is een samenwerking geweest tussen Ace & Tate en design studio OS & OOS.

Groningen is door zijn noordelijke locatie ver verwijderd van de randstad. Toch is het een stad die niet over het hoofd gezien mag worden. Groningen wordt geroemd om zijn gedurfde architectuur en substantiële studentenpopulatie die de stad een jong karakter geven.

De verhuurder werd geadviseerd door Boomgaardt Bedrijfsmakelaars. CBRE adviseerde Ace & Tate.

 

http://nieuws.cbre.nl/ace–tate-huurt-172-m2-winkelruimte-in-groningen/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?