Speedcast Netherlands B.V. verhuist naar Tribes vestiging aan Coolsingel

0

Speedcast Netherlands B.V., wereldwijde marktleider in satellietcommunicatie, is een huurovereenkomst aangegaan voor haar nieuwe kantoorruimte in de Tribes-vestiging in kantoorgebouw Cools aan de Coolsingel in Rotterdam.

Cools is gelegen in het Rotterdamse stadshart, midden in het Central Business District. Speedcast huurt 260 m² aan kantoorruimte en 100 m² aan archief in deze Tribes-vestiging. De unieke unit heeft een terras met uitzicht op de Coolsingel.

De reden voor de verhuizing was de sloop van haar huidige gebouw aan de Bijlstraat. De keuze voor het concept van Tribes kwam tot stand vanwege de flexibiliteit in combinatie met de exclusiviteit die kon worden aangeboden.

De verhuurder van het kantoor is Tribes. Speedcast Netherlands B.V. werd bij deze transactie begeleid door CBRE.

 

http://nieuws.cbre.nl/speedcast-europe-bv-verhuist-naar-tribes-vestiging-aan-coolsingel/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?