Regus en Time Equities Inc. sluiten partnership deal voor huur kantoren in Nieuwegein en Tiel

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van flexibele werkplekken en het Amerikaanse Time Equities Inc. hebben een partnership deal gesloten om Regus vestigingen te openen in kantoorgebouwen van Time Equities Inc. in Nieuwegein en Tiel. Het gaat om een huurovereenkomst van in totaal 2.821 m², waarbij een omzetgerelateerde huur is overeengekomen.

Regus huurt in Nieuwegein 1.797 m² op de begane grond en de derde en vierde verdieping van het kantoorgebouw aan Nevelgaarde 8. De locatie bevindt zich op kantorenpark ‘De Poort van Nieuwegein’, dichtbij de A2. In Tiel huurt Regus 1.024 m² op de tweede verdieping van het kantoorpand aan de Laan van Westroyen 6. Het gebouw ligt aan de A15 naast Van der Valk.

Het huurcontract is voor 10 jaar afgesloten. Beide partijen hebben de ambitie om in Nederland nog meer Regus vestigingen te openen in kantoorgebouwen van Time Equities Inc.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “Wij hebben een goede match gevonden met het vooruitstrevende Time Equities. Zij hebben, net als wij, de strategie om te groeien in grote én middelgrote steden, zoals Tiel en Nieuwegein. Daarnaast zien zij de meerwaarde van een operator als Regus die zorgt voor flexibele verhuur en aanvullende services in hun panden. Met de huur van de kantoorruimtes in zowel Tiel als Nieuwegein, verdichten wij ons Nederlandse netwerk, een strategie die wij de komende tijd zullen doorzetten.”

John Schepens, Director of Acquisitions and Asset Management van Time Equities: “Flexibiliteit wordt steeds belangrijker voor huurders, zowel voor de kleine als de grote partijen. Wij zien kansen in dezelfde locaties waar Regus ook mogelijkheden ziet. Een huur die mede gebaseerd is op omzet betekent risico’s voor beide partijen, maar wij zijn ervan overtuigd dat Regus veel waarde toevoegt aan onze kantoorgebouwen.”

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

OVER TIME EQUITIES INC.
Time Equities, Inc. (TEI) werd opgericht in 1966 en houdt zich al meer dan 50 jaar bezig met vastgoedbeleggingen, ontwikkeling en asset & property management. TEI bezit momenteel in zijn eigen portefeuille ongeveer 2,6 miljoen vierkante meter aan woningen, industrie, kantoren en winkelvastgoed – waaronder 3000 meergezinswoningen met een waarde van circa $4,5 mrd. Daarnaast bevindt TEI zich in verschillende stadia van ontwikkeling en pre-ontwikkeling van de bouw van ongeveer 140.000 vierkante meter aan verschillende soorten onroerend goed, waaronder ten minste 1447 wooneenheden.

Het overgrote deel van het vastgoed is gelegen in de VS, maar er zijn ook posities in Canada, het Caribische eiland Anguilla en Duitsland en sinds 2015 ook in Nederland. Hier is Time Equities eigenaar van 23 kantoorpanden met

een gezamenlijke waarde van ongeveer € 120 mln. Daarbij heeft Time Equities ook nog een aantal deelnemingen via joint venture constructies.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?