Cushman & Wakefield lanceert Young Professionals Excellence Program

0

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield lanceert een nieuw opleidingsprogramma voor young professionals die maximaal drie jaar werkervaring hebben in commercieel vastgoed.

Aan dit zogenoemde Excellence programma kunnen elk jaar maximaal 15 medewerkers meedoen. Medewerkers kwalificeren zichzelf voor deelname op basis van talent, visie en inzet in combinatie met een persoonlijke motivatiepresentatie aan de selectiecommissie en een aanbeveling van de leidinggevende. Op 27 september 2018 is de eerste editie van het programma van start gegaan met een intensieve tweedaagse training die in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Tot en met september 2019 hebben de deelnemers circa vier trainingsdagen per maand en worden zij intensief begeleid. Gedurende dit jaar werken ze aan meerdere organisatie-brede strategische vraagstukken, maken ze kennis met alle disciplines en afdelingen in de organisatie en fungeren ze als denktank bij het concretiseren en realiseren van de strategische ambities van de organisatie.

Jeroen Lokerse, Head of Netherlands Cushman & Wakefield: “In de huidige vastgoedmarkt die volledig in transitie is, is het van groot belang dat wij onze talenten koesteren en aan ons weten te binden. Ons Excellence programma is gericht op hún succes zodat zij leren hoe ze van betekenis kunnen zijn in deze fantastische sector. De komende jaren zullen juist de mensen het verschil maken voor onze opdrachtgevers, elke dag opnieuw. Dat vraagt van ons dat wij investeren in belangrijke persoonlijke vaardigheden zoals mindset, leadership en organisatiesensitiviteit. Dat is precies wat ons Excellence programma deze jonge en ambitieuze binnen ons bedrijf biedt.”

Het Excellence programma van Cushman & Wakefield is ontwikkeld door 21Impact in nauwe samenwerking met het Leadership Team en de HR Manager van Cushman & Wakefield.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/09/cushman-wakefield-lanceert-young-professionals-excellence-program

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?