Van den Assem Schoenen opent pop-up outlet aan de Coolsingel

0

Van den Assem opent eind september een nieuwe winkel aan de Coolsingel 97 te Rotterdam. De nieuwe winkel zal als pop-up outlet dienen. De winkel bestaat uit circa 1.061 m² verdeeld over winkel- en opslagruimte. In de pop-up store worden o.a. merken verkocht als Unisa, Shabbies, Maripé en UGG.

Van den Assem is een high-end schoenenwinkel met een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen aangevuld met kleding, tassen en accessoires, waaronder merken als UGG, Shabbies Amsterdam, Marc Cain, Magnanni, Van Bommel en Santoni. Het familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat heeft naast enkele winkels in Rotterdam ook vestigingen in Amsterdam, Gorinchem, Breda, Tiel, Waalwijk, Oud-Beijerland, ’s-Gravendeel, Helmond, Oosterbeek, Vinkeveen en Noordwijk.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens eigenaresse Atlanta Rotterdam B.V. de transactie tot stand.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?