Douglas van Oers ‘Prologis Broker of the year’

0

Tijdens de jaarlijkse Get Together van Prologis afgelopen donderdag 13 september, heeft Douglas van Oers, Co-Head of Logistics & Industrial bij Savills, de ‘Prologis Benelux Award – No.1 Broker 2018’ in ontvangst genomen. De award werd overhandigd door Bram Verhoeven, Senior Vice President and Regional Head Northern Europe bij Prologis. Volgens Verhoeven heeft Douglas een essentiële bijdrage geleverd bij de recente acquisitie van een strategische locatie in de Rotterdamse haven door Prologis.

Douglas van Oers: “Ik ben zeer vereerd deze Award in ontvangst te mogen nemen en wil graag Prologis bedanken voor de waardering en het vertrouwen dat zij hebben uitgesproken.”

 

http://www.savills.nl/_news/article/67704/266340-0/09/2018/douglas-van-oers–broker-of-the-year-

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?