Regus opent derde business center in ’s-Hertogenbosch

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent vandaag de deuren van een nieuw business center in ‘s-Hertogenbosch. De locatie bevindt zich in kantoor ’Le Triangle’ op het Pettelaarpark.

Regus opent op de tweede verdieping van het pand een center met 145 werkplekken. Daarnaast zijn er diverse plekken voor co-working en vergaderfaciliteiten. De ruimtes zijn geschikt voor zowel start-ups en MKB-bedrijven als ook corporate klanten. Het business center heeft een totale oppervlakte van 1.091 m².

De locatie is gevestigd in ‘Le Triangle’ op het Pettelaarpark, een bekende kantorenlocatie in ’s-Hertogenbosch. Het gebouw heeft een opvallende, driehoekige vorm en een goede ligging direct aan de op- en afrit van de A2. Ook met het openbaar vervoer is het center uitstekend bereikbaar.

Regus heeft al twee centrumlocaties in ‘s-Hertogenbosch. Met deze derde locatie is nu ook een snelweglocatie aan het netwerk toegevoegd. Het bedrijf voorziet hiermee in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken. Uit recent onderzoek van Regus blijkt dat steeds meer zakelijke professionals niet meer de hele week vanaf een vast kantoor willen werken maar juist vanaf verschillende plekken. Een flexplek dichtbij huis of op een locatie waar meerdere mensen werken, betekent minder reistijd en een betere werk-privébalans.

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?