Voormalige kantoor in Den Haag getransformeerd tot 85 appartementen

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Koopmans transformeren het voormalige kantoorgebouw van de Arabian-American Oil Company aan de Laan van Meerdervoort 55 in Den Haag naar 85 moderne, gasloze appartementen. Het ontwerp is van KOW uit Den Haag. Syntrus Achmea start deze maand met de verhuur van de 85 appartementen namens een van zijn klanten.

In het vernieuwde gebouw komt een grote diversiteit aan moderne woningen in een karakteristiek jasje, van appartementen tot maisonnettes en penthouses. De woningen hebben een oppervlakte van circa 55 m² tot 115 m². Inclusief een parkeerplaats op eigen terrein, ligt de huurprijs gemiddeld rond de € 1.150 euro per maand. Aan de voor- en achtergevel zijn balkons aangebracht, waardoor de woningen beschikken over een buitenruimte.

In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontwierp architect J.W. Janzen in opdracht van de Arabian-American Oil Company het kantoorgebouw. Bij de transformatie blijven veel unieke details intact, zoals de marmeren trap en de glazen liftkooi. Alle 85 gasloze woningen worden aangesloten op stadsverwarming, zijn voorzien van vloerverwarming en een warmteterugwinningsysteem.

Meer informatie over de woningen: www.hureningroothertogin.nl

 

https://www.syntrus.nl/nieuws/synrus-transformeert-kantoor-in-85-appartementen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?