Haag Wonen verkoopt zorgwoningen in Scheveningen

0

Haag Wonen heeft een zorgcomplex in Den Haag verkocht. Het gaat om 15 aanleunwoningen c.q. MIVA woningen uit 1993, vlakbij het centrum van Scheveningen. De sociale huurwoningen zijn verkocht aan de huurder, de Stichting Bejaardenhuisvesting Scheveningen. Capital Value begeleidde Haag Wonen bij de transactie.

De woningen hebben een gemiddeld woonoppervlakte van circa 70 m² en maken onderdeel uit van het zorg- en servicecentrum ‘De Thuishaven’. Ze worden verhuurd in een masterlease huurovereenkomst. De bewoners kunnen gebruik blijven maken van de voorzieningen in het zorgcentrum.

Gerry Alberti, vastgoedadviseur bij Capital Value: “De huurder heeft dit extramurale zorgvastgoed gekocht. Wij constateren dat dit soort vastgoed ook steeds gewilder is onder een grote groep beleggers. Door de unieke ligging nabij het strand en de uitgebreide voorzieningen in de directe omgeving voldoet dit complex aan de wensen van veel beleggers in dit type vastgoed.”

 

https://www.capitalvalue.nl/nieuws/haag-wonen-verkoopt-zorgwoningen-in-scheveningen

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?