Sectie5 sluit samenwerkingsovereenkomst met Connect Invest

0

Sectie5 Investments heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Connect Invest in Breukelen. Connect Invest zal de plaatsing van participaties verzorgen voor zorgvastgoedbeleggingen van het S5 Vitae Fonds. Dit is het eerste en momenteel enige groeifonds voor particuliere beleggers in de zorgmarkt.

Connect Invest is het nieuwe bedrijf van de éminence grise van de vastgoedwereld, Henk Reyersen van Buuren, dat hij onlangs samen met Pieter van Herk oprichtte.

Henk Reyersen van Buuren was in 1980 ook de oprichter van Adviesgroep Reyersen van Buuren, dat gedurende ruim 30 jaar voor circa 1,5 miljard euro aan eigen vermogen bijeenbracht. In 2012 verkocht hij zijn aandeel in de Adviesgroep.

Pieter van Herk heeft ruim 20 jaar ervaring in vastgoed en voerde interim opdrachten uit bij onder meer Bouwinvest Real Estate Investors, Ahold Real Estate, de Gemeente Rotterdam sector Vastgoed en ING Bank Corporate Real Estate.

‘Het vak is te leuk om achter de begonia’s te zitten,’ zegt Henk Reyersen van Buuren. ‘Ik houd ervan met mensen om te gaan en met onroerend goed bezig te zijn. Bovendien zie ik volop kansen voor de belegger.’

Pieter van Herk stelt: ‘Wij verbinden mensen met zorgvuldig geselecteerde fondsen. Door persoonlijke ontmoetingen, events en workshops. Maar ook via social media.’

Jeroen van Valen, partner bij Sectie5, heeft veel vertrouwen in de samenwerking: ‘Wij kennen Henk al jaren en hebben altijd heel plezierig samengewerkt. Dat hij bereid is om, samen met Pieter, ons S5 Vitae Fonds onder de aandacht te brengen bij beleggers, verheugt ons zeer.’

In september zal de tweede emissie van S5 Vitae Fonds worden geïntroduceerd. S5 Vitae Fonds is een groeifonds dat eerder dit jaar 96 zorgwoningen heeft verworven in Zwolle en Gorinchem. Dit zijn begeleid wonen projecten met langjarige huurovereenkomsten. Hieraan wordt binnenkort de nieuwbouwontwikkeling van 44 zorgwoningen in Dordrecht toegevoegd. Met zorginstelling Syndion wordt een 20-jarige huurovereenkomst aangegaan.

 

https://www.sectie5.nl/nieuws/sectie5-sluit-samenwerkingsovereenkomst-met-connect-invest/134

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?