Borghese Logistics realiseert “Last-Mile” nieuwbouw voor Technische Unie in Utrecht

0

De grootste technische groothandel van Nederland, Technische Unie, heeft met Borghese Logistics een turnkey koopovereenkomst gesloten voor de locatie aan de Gelderlantlaan in Utrecht.

Op deze locatie zal een logistiek overslagpunt met een experience center duurzaamheid, kantoorruimte en opleidingscentrum ontwikkeld worden ten behoeve van Technische Unie, ter grootte van circa 8.000 m² op een kavel van ruim 19.000 m². Start van de nieuwbouw is gepland voor begin 2019; de nieuwbouw zal gerealiseerd worden door Pleijsier Bouw.

Het nieuwe onderkomen van Technische Unie zal onder andere gaan fungeren als overslagpunt voor fijnmazige distributie naar haar klanten en eindgebruikers in de regio. Het is daarmee passend in de ontwikkelfilosofie van Borghese Logistics voor deze locatie, die vanwege de strategische ligging direct aan de A12 en goed openbaar vervoer een perfecte locatie is voor zogenoemde “Last-Mile” distributie.

Borghese Logistics is in deze transactie geadviseerd door JLL en CMS. Technische Unie werd bijgestaan door Stibbe.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1024/borghese-logistics-realiseert-last-mile-nieuwbouw-voor-technische-unie-in-utrecht

Share.

Comments are closed.