Hannover Leasing koopt Central Post in Rotterdam

0

Hannover Leasing, onderdeel van CORESTATE Capital Group, heeft namens het Finse pensioenfonds Ilmarinen en een Duitse institutionele belegger het kantoorgebouw Central Post aangekocht. Verkoper is Icon Real Estate.

Central Post is één van de meest iconische gebouwen in het hart van Rotterdam, gelegen direct naast Rotterdam Centraal. Central Post dateert uit de jaren 50 en is deels monumentaal. Het gebouw meet een totaaloppervlak van 38.500 m² en is volledig gerenoveerd en gemoderniseerd in 2009. Central Post biedt gebruikers grote kantoorvloeren tot 3.000 m² met een vrije hoogte tot ruim 6 meter. Het kantoor is volledig verhuurd aan o.a. Lyondell Basell, De Persgroep en ProRail en heeft 225 parkeerplaatsen.

Central Post heeft een succesvol track record doordat het langjarig verhuurd is aan diverse multidisciplinaire huurders.

JLL heeft door een nauwe samenwerking met de verkoper de transactie tot stand gebracht.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/1023/hannover-leasing-koopt-central-post-in-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?