bbb health boutique komt naar Rotterdam

0

Na haar succes met bbb Delft, opent Ilse van de Steege begin 2019 een health boutique in Rotterdam Noord.

Ilse huurt ca. 210 m² verdeeld over een split-level. bbb health boutique is opgericht in 2008 en bestaat inmiddels uit negen vestigingen. De 3 b’s refereren naar drie pijlers, voeding, beweging en coaching. Het concept van bbb heeft zijn ‘wortels’ in een methode die is ontwikkeld in de jaren 80 in Zwitserland: speciaal gericht op het shapen van het vrouwelijke lichaam met Pilates-achtige oefeningen in een hot cabin.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. ‘Partner in Dynamis’ begeleidde de transactie
namens de verhuurder.

 

https://ooms.com/actueel/bbb-health-boutique-komt-naar-rotterdam

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?