Søstrene Grene tekent huurcontract voor winkelruimte in Hoog Catharijne in Utrecht

0

Søstrene Grene, de Deense keten van lifestylewinkels, heeft zijn twaalfde vestiging geopend in Nederland. Het bedrijf huurt 252 m² winkelruimte en 151 m² magazijnruimte in het volledig gerenoveerde winkelcentrum Hoog Catharijne. Eigenaar van het winkelcentrum is Klépierre.

De afdeling Advisory & Transaction Services Retail van CBRE adviseerde Søstrene Grene, dat werkt aan een landelijke dekking van winkels in Nederland. CBRE helpt het bedrijf bij het vinden van geschikte huurlocaties.

Søstrene Grene streeft ernaar om het dagelijks leven te verrijken met esthetische ontwerpen, creativiteit, geluk en ‘hygge’: een speciale staat van tevredenheid, warmte en leven in het heden. De lifestylewinkels bieden een groot assortiment aan producten voor huis, interieur, keuken, ambacht, DIY, feestartikelen, cadeauartikelen, school, kantoor, kinderen en een verscheidenheid aan seizoensitems. De Deense retailketen is in 1973 opgericht door Anna en Clara Grene, twee oudere zussen die ijverig werken aan het maken van kleine maar fijne verschillen in het dagelijks leven. Inspiratie halen zij uit de Grene-familie, de familie die Søstrene Grene tot op de dag van vandaag bezit en runt. Søstrene Grene heeft meer dan 190 winkels in zestien landen en er komen er steeds meer bij.

 

http://nieuws.cbre.nl/sstrene-grene-tekent-huurcontract-voor-winkelruimte-in-hoog-catharijne-in-utrecht/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?