TK Maxx opent twee nieuwe winkels

0

Internationale off-price multibrand retailer TK Maxx opent dit najaar twee nieuwe winkels in Nederland. In Almere opent TK Maxx een nieuwe winkel aan de Stationsstraat 21A-35 met een totaal winkeloppervlak van circa 2.106 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. De tweede verdieping betreft secundair vloeroppervlak. In Stadshart Zoetermeer wordt een nieuwe winkel geopend aan de Promenade 154-156 met een winkeloppervlak van 2.506 m² verdeeld over de begane grond en de kelder.

TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, schoenen, accessoires, kinderkleding, beauty- en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot wel 60% lager liggen dan de adviesprijzen. TK Maxx is onderdeel van het aan de New York Stock Exchange genoteerde TJX Europe. Het hoofdkantoor van de TJX Groep is gevestigd in de Verenigde Staten. Sinds 1994 heeft TK Maxx inmiddels meer dan 595 winkels geopend in Europa verspreid over het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Polen, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland heeft TK Maxx nu acht winkels. De eerste vestigingen openden in 2015.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij de huur van deze nieuwe winkels in Almere en Zoetermeer. Voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis blijven begeleiden. Op juridisch vlak is TK Maxx geadviseerd door Houthoff. De verhuurder van Stadshart Zoetermeer is Unibail-Rodamco-Westfield. SPF Beheer bv vertegenwoordigt de eigenaar van de winkelruimte aan de Stationsstraat in Almere.

 

http://www.cushmanwakefield.nl/nl-nl/news/2018/07/tk-maxx-opent-twee-nieuwe-winkels

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?