Encore+ verwerft Kennedyplein 1-13 in Eindhoven van Belfries Real Estate Fund II CV

0

Het Belfries Real Estate Fund II C.V. heeft het kantoorgebouw gelegen aan het Kennedyplein 1-13 in Eindhoven recent verkocht aan Encore+.

Na de verwerving van de Kennedytoren (20.000 m²) eind 2017 heeft Encore+ tevens het naastgelegen kantoorgebouw uit dezelfde ontwikkeling verworven. Het kantoorgebouw gelegen aan het Kennedyplein 1-13 bestaat uit ca. 4.400 m² kantoorruimte en is gelegen naast het centraal station. Het multi-tenant kantoorobject is volledig verhuurd aan o.a. American Express, Swatch en Regardz. De architectuur en de hoogwaardige technische specificaties bieden toekomstbestendige en duurzame werkplekken, gewaardeerd met EPC-label A.

Encore+ is een pan-Europees open-ended Core+-fonds met LaSalle Investment Management (LaSalle IM) als Asset- en Transaction Manager. De aankoop is een logische keuze om positie in Eindhoven verder uit te breiden. Daarnaast beschikken de Kennedytoren en Kennedyplein 1-13 over één WKO-installatie.

Verkoper Belfries Real Estate Fund II C.V. werd vertegenwoordigd door Profound Asset Management B.V.

Profound Asset Management levert hoogwaardig fund- en assetmanagement voor Nederland(se) vastgoed(portefeuilles) en vastgoedfondsen, zowel voor particuliere als voor institutionele beleggers en werd bij deze transactie juridisch geadviseerd door SoestvanVelten, fiscaal door Rechtstaete en technisch door DHVM.

Het Mid-cap team van JLL, Weebers Vastgoed Advocaten, Drees & Sommer en Taylor Wessing adviseerden LaSalle IM namens Encore+.

 

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?