LEVEL Leiden verhuurd aan gemeente

0

Onlangs ondertekenden de Gemeente Leiden en GREEN de overeenkomst voor de huur van 10.500 m² kantoormeters in LEVEL.

De gemeente zet daarmee in op een compactere, duurzamere en efficiëntere huisvesting. Momenteel werken ambtenaren op verschillende plekken in de stad, waaronder in het Stationsplein 107, het Stadsbouwhuis en het stadhuis. Maar in 2019 komen publieksfuncties en de gemeentelijke organisatie van de gemeente Leiden op één centrale en goed bereikbaar plek in de stad: LEVEL.

De ondertekening kende een feestelijk tintje. In het bijzijn van diverse betrokkenen tekenden wethouder Marleen Damen en Aart Jan Verdoold de huurovereenkomst. Bij de transactie werd verhuurder bijgestaan door CBRE. Namens gemeente trad Frisia makelaars op.

 

https://www.green.nl/nl/actueel/nieuws/level-leiden-verhuurd-aan-gemeente/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?